Om oss

Med lång erfarenhet av arbete på olika auktionshus är vi nu så oerhört glada att få driva Olséns Auktioner tillsammans och hoppas att vi får chans att hjälpa er på bästa sätt. Vi drivs av att alltid göra vårt yttersta för dig som kund och hoppas att det kommer märkas. Vi vill ge er en fin auktionsupplevelse och med lång erfarenhet av värderingar och auktioner kan vi hjälpa dig med värdering inom alla områden.

Vilka är vi då som så gärna vill träffa er? Vi är ett sammansvetsat gäng som består av Lina Olsén, Anton Berglund, Linus Åkesson och Anders Olsén.

Lina Olsén

Bland mina första minnen i livet finns upplevelser från auktionssalen i fyraårsåldern. Dignande ljuskronor, handknutna mattor och glas och keramik av skiftande karaktär är intryck som jag bär med mig. Det var då en smått magisk miljö att vistas i och den magin hoppas jag kunna förmedla till er.

Med en uppväxt inom auktionsbranschen med Norrköpings Auktionsverk växte en längtan att förkovra mig ännu mera och en examen i konstvetenskap från Föremålsantikvariska programmet på Gotland blev lösningen.

För mig har det alltid varit kombinationen av vackra och unika objekt tillsammans med att få träffa dig som kund, som lockat mig till branschen. Med över 20 års arbetslivserfarenhet av auktioner hos Norrköpings Auktionsverk, Bukowskis och Stockholms Auktionsverk är det nu äntligen dags för Olséns Auktioner tillsammans med fantastiska kollegor och delägare. Min förhoppning är att vi nu ska lyckas erbjuda både dig som säljare och köpare en riktigt bra upplevelse.

Kontakt:
Lina Olsén
VD / Värderingsman
Av Sveriges Handelskamrar förordnad värderingsman
Tel 011 - 470 92 03
lina@olsensauktioner.se

Anton Berglund

Auktioner i generna kan jag säga att jag har då mina föräldrar träffades genom att buda på samma föremål på auktion för snart 36 år sedan. Sedan dess har min uppväxt präglats av auktioner då min familj drivit auktionsfirma på klassiskt vis i Dalarna och Västmanland och auktioner har därför alltid varit det givna samtalsämnet kring matbordet.

Jag känner mig både tacksam och priviligerad att fortsätta arbeta inom auktionsbranschen och dessutom med mitt absolut största intresse. Den passion jag har för föremål från olika tidsepoker och mötet med människor hoppas jag kunna förmedla vidare vid mötet med er.

Att genom mitt arbete även kunna bidra till att föremål får fortsätta sin resa och få uppskattas på nytt är något som jag är stolt över att vara en del av.

Kontakt:
Anton Berglund
Värderingsman
Tel 011 - 470 92 02
anton@olsensauktioner.se

Linus Åkesson

Det började som ett extrajobb på ett auktionshus i tonåren och där växte min kärlek för auktion och föremål fram. Med erfarenhet från Norrköpings Auktionsverk, Bukowskis och Stockholms Auktionsverk har det gått från att vara ett intresse till en livsstil för mig.

Det var genom auktionsköp jag möblerade mitt hus, hittade de unika sakerna som gjort det till ett hem och köpte förlovningsring till min fru. För mig är det ett intresse som kommer att följa med mig hela livet, att förmedla föremål från olika tidsepoker och ge dem ett nytt hem och liv.

Det jag tycker är roligast med auktion är att det finns något för alla. Saknar du något i din samling, ska du köpa något riktigt fint, göra en investering, är du på jakt efter en designklassiker eller den där unika antikviteten eller vill du bara fynda? Men en sak har alla de föremålen gemensamt och det är kvalitet och hantverk som håller över tid.

Kontakt:
Linus Åkesson
Värderingsman
Tel 011 - 470 92 01
linus@olsensauktioner.se

Anders Olsén

Har arbetat med stadsauktioner, onlineauktioner, gårdsauktioner och kvalitetsauktioner sedan 1973. Bland annat ägt och drivit Norrköpings Auktionsverk under många år. Så med närmare 50 års erfarenhet i branschen ser jag fram emot att få agera som senior expert och stöttning för Lina, Anton och Linus.

När vi nu återupptar verksamheten hoppas jag att få träffa både nya och tidigare kunder. Önskar du hjälp med hemvärdering eller har någon annan fundering, tveka inte att kontakta mig direkt på tel 070 – 55 77 301.

Kontakt:

Anders Olsén
Senior expert
Tel 070 - 55 77 301
anders@olsensauktioner.se

Kontakt

Olséns Auktioner

Linnégatan 21

602 23 Norrköping 

011 - 470 92 00

info@olsensauktioner.se

Öppettider

Måndag 12.30 - 17.00
Tisdag 12.30 - 17.00
Onsdag 12.30 - 18.00
Torsdag 12.30 - 17.00
Fredag 11.00 - 15.00
Sista lördagen i månaden 11.00 - 14.00
Dag före röd dag stänger vi kl 15.00
Ändrade öppettider: 15-27/7 STÄNGT

Följ oss

© Software Copyright 2024 Skeleton. All rights reserved.