Att köpa på auktion

Det är enkelt och roligt att handla på auktion! Här hittar du unika föremål att bjuda på. Så fort katalogen har publicerats så kan du registrera ditt bud.

Börja med att ta del av utbudet, hitta dina favoriter, spara i minneslistan eller registrera ditt bud direkt. För att registrera ditt bud behöver du först logga in eller skapa ett kundnummer.

När du registrerar ett bud är det alltid ett maxbud, varje gång någon ny kund bjuder på samma föremål som dig så läggs minsta möjliga bud för dig med ditt maxbud som högsta gräns. För varje föremål finns utropspris angivet. Utropspriset är vår marknadsvärdering av föremålet och tjänar endast som vägledning för dig som köpare. Slutpriset kan på en auktion landa både över och under det angivna utropspriset.

Du kan sedan följa budgivningen fram till tiden för avslut, vill du få notifieringar om vad som händer i budgivningen så gå in under Mina sidor för att kontrollera dina inställningar. När auktionen avslutas och du vunnit auktionen kan du enkelt betala fakturan under Mina sidor. Notera att det på klubbat pris tillkommer köparavgift (25% inropsavgift samt 80 kr i fast avgift). För fullständig information om avgifter, vänligen läs vidare under våra köpvillkor.


För att få hem ditt köp så hjälper vi dig gärna med en transport, men bor du i närheten blir vi glada om du vill besöka oss och hämta direkt på plats. Önskar du beställa en transport så gör du det enklast genom att fylla i beställningsformuläret under Transport, eller kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig. I prislistan för transporter kan du enkelt läsa vad transporten för ditt köp kostar, det finns även information under varje enskilt föremål om vad det kostar att få den transporterad. Om det inte finns något transportpris på föremålet så kontakta oss gärna så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

När transporten är beställd och fakturan för transporten betald under Mina sidor så skickar vi ditt köp så snart som möjligt (inom en vecka). Alla försändelser är spårbara och du kan även välja till försäkring om du önskar.

Vi hoppas att vi lyckats förmedla en tydlig bild av hur enkelt det fungerar att handla hos oss på Olséns Auktioner. Har du några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss. Du når oss enklast på 011 - 470 92 00 eller via mail info@olsensauktioner.se

Väl mött!

Bli kund redan nu

För att kunna medverka i auktionerna behöver du skapa ett användarkonto. Önskar du att skapa ett konto redan nu kan du göra det direkt här.

Ange mailadress för information om nästa lansering

POPULÄRA FÖREMÅL
Kontakt

Olséns Auktioner

Linnégatan 21

602 23 Norrköping 

011 - 470 92 00

info@olsensauktioner.se

Öppettider

Måndag 12.30 - 17.00
Tisdag 12.30 - 17.00
Onsdag 12.30 - 18.00
Torsdag 12.30 - 17.00
Fredag 11.00 - 15.00
Sista lördagen i månaden 11.00 - 14.00
Dag före röd dag stänger vi kl 15.00
Ändrade öppettider: 15-27/7 STÄNGT

Följ oss

© Software Copyright 2024 Skeleton. All rights reserved.